Protect Our Planet!

Protect Our Planet!

Recent Post

Be One of Us!

Be One of Us!

Latest Photos

Friday, November 22, 2013

Kymatica - Full Documentary
Πρόκειται για ένα σημαντικό οπτικοακουστικό εργαλείο που αποδίδει με επιτυχία μία ολιστική προσέγγιση του νεο-ανθρώπου, εμπεριέχοντας ισορροπημένες και προσεκτικές δόσεις μιας νέας μακροκοσμικής κοσμοθεώρησης και ρεαλιστικής ενδοσκόπησης.

Στο ντοκυμαντέρ αυτό, επιχειρείται μία εμπεριστατωμένη απομυθοποίηση ορισμένων μυθολογικών στοιχείων, κοινών στις μυθολογίες του αρχαίου κόσμου, προτείνοντας την εκδοχή της μεταφορικής καταγραφής ορισμένων σημαντικών κοσμολογικών φαινομένων που συνέβησαν στη Γη πριν από χιλιάδες χρόνια.
 Παράλληλα, έχει σκοπό να θέσει (ή καλύτερα, να επαναφέρει) τον άνθρωπο στην πραγματική του υπόσταση και να τον αποδεσμεύσει από τους πολλαπλούς αντιληπτικούς περιορισμούς των θρησκειών και ορισμένων κοινωνικών και εξουσιαστικών συστημάτων, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την αξία της ατομικότητας και των ανεπηρέαστων προσωπικών επιλογών που καθορίζουν τη ζωή μας, ενώ επιπρόσθετα εμβαθύνει στις αιτίες των προσωπικών συμπεριφορών μας που προοπτικά επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά την εξέλιξη της ανθρωπότητας.
Βασικά σημεία πάνω στα οποία κινείται η θεματολογία του ντοκυμαντέρ, αποτελούν έννοιες όπως η εξέλιξη, η ενότητα των πάντων, τα στοιχεία του εαυτού, ο Θεός και οι εκδηλώσεις του ως αρχετυπικές προβολές του ψυχισμού μας, το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον κλπ, στοιχεία που στο σύνολό τους συνδέονται μεταξύ τους με το κοσμικό φαινόμενο των δονήσεων, ως ένα είδος “ολιστικού κύματος” που συνδέει όλες τις κοσμικές εκδηλώσεις μεταξύ τους, εξ ου και ο τίτλος του ντοκυμαντέρ, “Kymatica”.


Είτε ως απλή πληροφόρηση, είτε ως αιτία εμβάθυνσης στο Είναι μας και στην κατανόηση του κόσμου μέσα μας και γύρω μας, αυτό το ντοκυμαντέρ σίγουρα αξίζει να το δείτε με ιδιαίτερη προσοχή και ίσως αρκετές φορές πριν το κατανοήσετε! Ήδη υπάρχει διαθέσιμη μία δωρεάν μορφή του ντοκυμαντέρ, την οποία σας παραθέτουμε εδώ για δική σας ενημέρωση.

Το KYMATICA είναι ένα αξιόλογο ντοκιμαντέρ του Ben Stewart που ασχολείται κυρίως με τα διαφορετικά επίπεδα έλεγχου των ανθρωπίνων αναγκών: από την τροφή έως την ενέργεια, το σκοπό της χειραγώγησης της έκφρασης,την θρησκεία και την εσωτερικότητα και τέλος πως το ΕΓΩ με την βοήθεια του φόβου έχει διαμορφώσει την πραγματικότητα μας.

"Όταν πιστεύετε πως το τέλος είναι κοντά, πως η αποκάλυψη
έρχεται, όταν είστε σίγουροι πως το είδος μας είναι καταδικασμένο,
αυτό το προκαλέσατε εσείς. Και είχατε πολύ καλό λόγο....Εξελίσσεστε.
Σταματήστε να κατηγορείτε τους άλλους, σταματήστε να παραπονιέστε
για την παγκόσμια τυραννία, τις φυσικές καταστροφές, και δώστε προσοχή, γιατί ο κόσμος προσπαθεί να σας πει κάτι. Σας λέει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και πως να το διορθώσετε."

Το Kymatica είναι το αποτέλεσμα μιας εσωτερικής διεργασίας, ένα ιδιαίτερα δημοφιλές ντοκιμαντέρ του διαδικτύου που συνδέει ωραία τη σύγχρονη κοινωνικοπολιτική, την έρευνα συνωμοσίας και την απόκρυφη ιστορία. Ο ταλαντoύχος Ben Stewart εστιάζει στην ανθρώπινη ιστορία μέσω ενός μυστικιστικού φακού. Μερικά κεφάλαια από τους τίτλους : Μυθολογία,Αρχέτυπα,η ψυχή,το τρίτο μάτι,τα σύμβολα, κλπ.

Η συνέχεια του Esoteric Agenda, εστιάζει στην ανθρώπινη και την παγκόσμια συνείδηση και καταδεικνύει πως ο άρρωστος ψυχισμός του ανθρώπινου είδους δημιουργεί αυτή τη τρελή ψευδαίσθηση που φέρνει όλο τον πόνο και το μαρτύριο.

Εμβαθύνει στις μεταφυσικές πτυχές συνδέοντας τους αρχαίους κρυφούς μύθους με την ιστορία και την σύγχρονο τρόπο ζωής της κοινωνίας και το πολιτικό καθεστώς. Αναφέρεται ακόμα στον σαμανισμό, την δυαδικότητα, την αλήθεια για το DNA και τις μοντέρνες λανθασμένες αντιλήψεις. Σε τελική ανάλυση το Kymatica είναι ακόμα μία καταπληκτική ταινία που προσπαθεί να δώσει έμφαση στη θεμελιώδη παρερμηνεία που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα και η οποία έχει οδηγήσει σε δυσαναλογία μεταξύ του πλανήτη, της φύσης και των ειδών.

Ben Stewart
 

Εμφανίζονται ο Dr. Bruce Lipton και ο Henrik Palmgren

Email NewsletterSmiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

No comments:

Post a Comment

Places

Education

Blogger Widgets

We Can Together

Videos

Like Us

Make a Comment